De NOI Studie-app's; nu ook voor boekhouden

De nieuw ontwikkelde studie-app's bij Marketing mkb, Organisatie mkb, Financiering mkb en Zelfstandig ondernemen helpen om sneller én leuker te studeren. Deze app's vervangen de betreffende werkboeken en uitwerkingenboeken. (Voor boekhouden zie hierna.)

Bekijk de demo-app's

Werkvormen
We hebben effectieve en efficiënte trainings-app’s willen maken die parallel werken aan het lesboek. In een app zijn bij elk hoofdstuk van het studieboek opgenomen: vraag & antwoord, begrippentrainer, juist-/onjuistvragen, een samenvatting met invulwoorden en een meerkeuze-test. Bij sommige hoofdstukken zijn opdrachten beschikbaar, waarbij de berekening op papier wordt gemaakt, waarna het antwoord wordt ingetoetst. Is dat juist dan kleurt dit groen en wordt de volledige uitwerking getoond. Als het antwoord onjuist is wordt meestal aangegeven welk gedeelte fout is. Er kan met een ? of ?? een eerste of een tweede hulp worden gevraagd. Lukt het echt niet, dan kan met ??? de oplossing worden opgevraagd.

Sub-menu

Bekijk de demo app's

Juist-/onjuist


Gratis studie-app's bij boekhouden

Ook voor Modern boekhouden & Administratie mkb en Elementair boekhouden (BKB) zijn er app's beschikbaar. Deze zijn voor gebruikers van de NOI-boeken gratis omdat ze geen werkboek en uitwerkingenboek vervangen.
De app's voor administratie/boekhouden hebben als extra content de te downloaden digitaal invulbare pdf 'Bijlage grootboek' en de Windows-programma's voor Balansbegrippen en Coderen. Bekijk de app's

App administratie


 


Studeer sneller en leuker!

Demo-app

Bekijk nu de NOI-webapp's voor Marketing, Organisatie, Financiering en Zelfstandig ondernemen en voor Administratie mkb en Elementair boekhouden (BKB). De browserversie voor de pc werkt met een adresbalk.
Op tablets kan de tablet-versie worden geïnstalleerd die zonder adresbalk werkt en direct vanuit een NOI-icoon wordt gestart.


App's voor tablets       Tablet icoon

Hieronder staat hoe u de 'tablet-app' installeert op uw Ipad of Android tablet.

Werkwijze Ipad: start de webapp via de Safari-browser: noi.nl/studie/app. Blijf in de hoofdpagina. Klik in de menuregel van Safari bovenin op de deeltoets [vierkantje met pijltje] en daarna op [Voeg toe aan beginscherm]. Klik in het volgende scherm rechtsboven op 'Voeg toe'.
Werkwijze Android: start de webapp via een recente Chrome-browser: noi.nl/studie/app. Blijf in de hoofdpagina. Klik in de menuregel van Chrome rechtsbovenin op de knop op [Menu/opties] en daarna op [Toevoegen aan startscherm]. Klik in het volgende scherm op 'Toevoegen'.
Resultaat voor beide tablets: het blauwe icoon van de NOI-app staat op een beginscherm. U kunt het NOI-icoon naar een ander scherm slepen. De tablet-app start nu snel via het NOI-icoon. Er zal geen adresbalk zichtbaar zijn.


Kosten van een app

In de demo-versies kunnen enkele hoofdstukken worden bekeken en geoefend. De licentiecode voor de volledige (web)app kan worden gekocht via de NOI-webwinkel. Het bijbehorende gedrukte leerboek blijft nodig.

Gratis app's voor administratie

De (web)app's bij onze uitgaven voor administratie/boekhouden zijn gratis voor gebruikers van de betreffende NOI-boeken.


©   De app's kunnen en mogen alleen worden gebruikt door docenten en leerlingen of (zelfstudie)cursisten die worden opgeleid met de betreffende NOI-boeken. Elk ander gebruik is verboden, evenals het overnemen van (gedeelten uit) de app's.