NIEUWS


 

NA RUIM 80 JAAR SUCCESVOL TE HEBBEN KUNNEN BIJDRAGEN AAN HET ADMINISTRATIEF/BEDRIJFSECONOMISCH ONDERNEMERSONDERWIJS IN NEDERLAND (EN DEELS IN VLAANDEREN EN SURINAME) WAREN WE GENOODZAAKT DE UITGEVERSACTIVITEITEN TE BEËINDIGEN. DE VELE WIJZIGINGEN IN DE ONDERWIJSPROGRAMMA'S, DE HOGE KOSTEN VOOR DIGITALISERING VAN DE METHODEN EN DE VEREISTE AANPASSINGEN VOOR BLENDED ONDERWIJS WAREN VOOR EEN KLEINE UITGEVERIJ NIET MEER GOED TE MAKEN UIT DE OMZET. SAMENWERKING OF OVERNAME MET EEN ANDERE UITGEVERIJ BLEEK GEEN OPLOSSING.

WIJ BEDANKEN ONZE JARENLANGE TROUWE AFNEMERS EN GEBRUIKERS VAN DE NOI-METHODEN. WE HOPEN DAT VELEN HIERMEE SUCCESVOL HUN CARRIÈRE OF ONDERNEMERSCHAP HEBBEN KUNNEN STARTEN.

MET VRIENDELIJKE GROET,

NOI BV

 


Boekenplank

 



Uitvoering boeken

Nieuwe uitgaven en herdrukken worden voortaan op een iets groter formaat gedrukt (17 x 24 cm, 100 gr. papier) waarbij de layout strakker en rustiger is gemaakt.


Demo studie-app's

Bekijk nu de nieuwe studie-app's voor Marketing, Organisatie, Financiering en Zelfstandig ondernemen. En nu ook gratis studie-app's bij boekhouden.


Voor de docent en de boekhandelaar

Jaarlijks geven wij aan wat de belangrijkste wijzigingen zijn bij een nieuwe druk of een nieuwe oplage van een NOI-boek. Uitgaven die meer dan twee jaar ongewijzigd zijn worden niet meer vermeld.

Als de wijzigingen beperkt zijn, spreken we van een nieuwe oplage. Zoals 2e druk / 3e oplage. Gewijzigde bijdrukken zijn goed naast elkaar in een klas te gebruiken. Het isbn wijzigt hierbij niet.

Betreft het ingrijpender wijzigingen, waardoor beide drukken moeilijk in een klas naast elkaar zijn te gebruiken, dan spreken we van een nieuwe druk. Bijvoorbeeld 3e druk / 1e oplage. Het isbn wijzigt nu wel.

Boekenplank

Niet meer leverbare uitgaven

Handelsrekenen 5e druk, Bedrijfseconomie mkb 13e druk, Boekhouden in de praktijk 1 en 2, Calculaties in de praktijk 1 en 2, Financiële administratie PDB, Kostprijscalculatie PDB, Bedrijfseconomie PDB, Computerboekhouden King 1 en 2, Bedrijfsadministratie en computer 2, Handelscorrespondentie, Serie voor PDL en Elementair boekhouden voor havo/vwo (is vervangen door Elementair boekhouden - BKB).


Nederlandse schoolboeken voor Suriname

Het NOI heeft als een van acht Nederlandse educatieve uitgevers boeken kunnen leveren ten behoeve van het Surinaamse voortgezette onderwijs junioren (VOJ) en senioren (VOS). Het betreft op de Surinaamse samenleving aangepaste uitgaven voor havo/vwo, IMEAO en vbgo. De in 2012 geleverde NOI-titels zijn Boekhouden in de praktijk 1 en 2, Calculaties in de praktijk 1 en 2 en Elementair boekhouden voor havo/vwo. In 2014 zijn boeken geleverd voor vwo-bovenbouw economie 2 en in 2015 drie PDB-boeken en Handelsrekenen voor het lbgo. 


De site is gebouwd door


assets/images/LogoAnyScrS.png